Donateurs en vrijwilligers

Donateurs en vrijwilligers gezocht

Zoals u op deze website kunt lezen heeft de STA ambitieuze plannen. We krijgen daarvoor veel support van vervoerbedrijf Hermes (Breng) en andere partners. Verder is een enthousiast team vrijwilligers bezig met het werken aan het restaureren van het materieel.

Doet u ook mee?

Als donateur: of als vrijwilliger. Meld u via deze knoppen aan:

Donateurs

Maar we kunnen nog veel meer hulp gebruiken. In de eerste plaats financiële hulp. Om de restauratie te voltooien en ook om de komende jaren ons rijdend erfgoed te behouden, tentoon te stellen, op de weg te brengen en zo mogelijk uit te breiden.  Wilt u serieus nadenken of u donateur wilt worden van de Stichting Trolleymaterieel Arnhem? Dat kan al vanaf € 25 per jaar. U bent dan ook verzekerd van onze nieuwsbrief en voorinformatie over onze evenementen.

We zijn ook blij met iedere andere donatie op ons bankrekeningnummer: NL14 RABO 0333 9633 34 t.n.v. Stichting Trolleymaterieel Arnhem. De STA heeft bij de Belastingdienst een aanvraag ingediend voor de ANBI-status, waardoor uw donaties onder voorwaarden aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Zodra deze status is verleend zullen wij dit op de website vermelden.

Vrijwilligers

Vele handen maken licht werk. We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die een steentje willen bijdragen. Voor onze stichting zijn vrijwilligers actief met verschillende talenten: techniek, administratief, poetsers, enzovoort. Vul het formulier in en maak kenbaar waarvoor u belangstelling hebt en we nemen snel contact met u op. Alvast bedankt voor uw belangstelling.

© 2020 Stichting Trolleymaterieel Arnhem

Website ontworpen door Stojanowicz